Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 150 g di burrata a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Vellutata di porri
40 Min
Riso e porri
30 min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 Std. 10 Min
Risotto porri e finocchi
40 Min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto bianco con porri e mela
30 min