Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g abóbora manteiga cortada em pedaços
- 300 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 1 c. chá de paprika fumada
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 200 g tomate em pedaços
- 1 malagueta (volitelně)
- 15 g coentros, mais folhas q.b. p/ servir
- 20 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 500 g feijão preto cozido escorrido
- 1 folha de louro
- 250 g água
- 100 g quiabo cortado em rodelas
- Iogurte natural q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili de soja com grão e feijão
40 min
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25 min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 min
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45 min
Bolonhesa de lentilhas
35 min
Estufado de tofu
30 min
Caril de batata-doce
30 min
Moussaka vegetariana
1h 10 min
Guisado de feijoca
25 min
Assado de lentilhas
2u. 25min
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40 min
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1sa 35 dk