Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 60 g de aceite de oliva
- 1 palometa en filetes limpios (350-400 g) en trozos de 3 cm salpimentados
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
-
200
g de sepia en trozos de 3 cm
nebo 200 g de calamares en trozos de 3 cm - 150 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 3 cm
- 130 g de caldo de pescado
- 4 pellizcos de sal
- agua (para la olla)
- 320 g de tagliatelle al nero di sepia
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2837 kJ / 678 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1h
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10min
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40 λεπτ.
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30 Min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Rodaballo con patatas panadera
40 λεπτ.
Arroz negro cremoso con calamares
40 λεπτ.