Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 60 g de aceite de oliva
- 1 palometa en filetes limpios (350-400 g) en trozos de 3 cm salpimentados
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
-
200
g de sepia en trozos de 3 cm
nebo 200 g de calamares en trozos de 3 cm - 150 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 3 cm
- 130 g de caldo de pescado
- 4 pellizcos de sal
- agua (para la olla)
- 320 g de tagliatelle al nero di sepia
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2837 kJ / 678 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Almejas a la marinera
30 min
Fideos chinos con langostinos - China
45 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Fideuá de mariscos
45 min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz con gulas y gambones
35min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min