Kompatibilní verze
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon
- 150 g de champiñones marrones
- 600 g de agua
- 700 g de patatas de guarnición en gajos
- 4 lomos de bacalao fresco (de aprox. 150-200 g c/u)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 674 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Merluza al cava
1h
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Rape al oporto
50 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min