Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor

Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor

4.1 83 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 raciones

Suroviny

  • de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
    20 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de dados de beicon
    150 g
  • de champiñones marrones
    150 g
  • de agua
    600 g
  • de patatas de guarnición en gajos
    700 g
  • lomos de bacalao fresco (de aprox. 150-200 g c/u)
    4
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 401 kcal / 1678 kJ
Protein 36 g
Tuk 15 g
Sacharidy 29 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 674 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...