![Brandada de bacalao al estilo portugués Brandada de bacalao al estilo portugués](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4e026fb72ffbb3118491ed02576fc4e0/Derivates/d7332de328ab8437e22039744aa71434c99d92b4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
- 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
- 1 ramita tomillo seco
- 8 dientes de ajo
- 450 g de nata (35% de grasa)
- rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Crema con rape y gambas
30 Min
Canelones
13 Std. 30 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Vichyssoise
2h 20 min
Parmentier de batata y pato confitado
50 min
Pudin de bacalao
2h 30 min
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Canelones con ceps al foie
2klst 50 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min