
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
- 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
- 1 ramita tomillo seco
- 8 dientes de ajo
- 450 g de nata (35% de grasa)
- rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 247.8 kcal / 1035.8 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Vichyssoise
2hod. 20min
Rape en salsa americana
1hod.
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1hod. 45min
Canelón de jamón ibérico
6hod.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1hod. 10min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Allipebre de rape
45min
Buñuelos de bacalao especiados
1hod.
Crema con rape y gambas
30min