薑黃蔬菜湯

薑黃蔬菜湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 橄欖油 需多備一些
    30 克
  • 小茴香籽
    ½ 茶匙
  • 薑黃粉
    1 ½ 茶匙
  • 蔬菜高湯
    1000 克
  • 南瓜 去皮,切塊(約3公分)
    250 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    125 克
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 黑芝麻 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 6.9 g
Kalorie 1221.9 kJ / 292.3 kcal
Tuk 8.9 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 49.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...