
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL frische Rosmarinnadeln
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL bunter Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 - 2 Knoblauchzehen halbiert
- 3 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Honig
- 1 EL Olivenöl etwas mehr zum Anbraten
- 300 g Karotten in Stücken
- 2 Lammkarrees (à ca. 350-400 g)
- 500 g Wasser
-
650 - 700
g Heurige Erdäpfel in Stücken (3 cm)
nebo 650 - 700 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (3 cm) -
150 - 200
g grüner Spargel in Stücken (4-5 cm)
nebo 150 - 200 g Brokkoliröschen halbiert - 1 Lauchstange (à ca. 180-200 g), in Ringen (5-7 mm)
- 150 g Frischkäse
-
50 - 70
g frische Bärlauchblätter quer zur Faser halbiert
nebo 50 - 70 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 724 kcal / 3032 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1hod. 5min
Fenchel-Spargel-Salat mit weichem Camembert
30min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45min
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2hod.
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1hod.
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1hod. 10min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1hod. 20min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Lachstatar auf Avocadomus
15min