Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL frische Rosmarinnadeln
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL bunter Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Honig
- 1 EL Olivenöl, etwas mehr zum Anbraten
- 300 g Karotten, in Stücken
- 2 Lammkarrees (à ca. 350-400 g)
- 500 g Wasser
-
650 - 700
g Heurige Erdäpfel, in Stücken (3 cm)
nebo 650 - 700 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (3 cm) -
150 - 200
g grüner Spargel, in Stücken (4-5 cm)
nebo 150 - 200 g Brokkoliröschen, halbiert - 1 Lauchstange (à ca. 180-200 g), in Ringen (5-7 mm)
- 150 g Frischkäse
-
50 - 70
g frische Bärlauchblätter, quer zur Faser halbiert
nebo 50 - 70 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3032 kJ / 724 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1 Std. 10 Min
Schöpsernes
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Ossobuco sous-vide
13h
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30 min