
Kompatibilní verze
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide-Rindfleisch
- 2 Flanksteaks (ca. 400 g pro Stück)
- 30 g frischer Ingwer geschält, in Scheiben (2 mm)
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 40 g Sojasauce, dunkel
- 50 g Sojasauce, hell
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 1 EL Austernsauce
- 2 TL brauner Zucker
- 2 - 3 Prisen Nelken, gemahlen (volitelně)
- 1400 g Wasser etwas mehr zur Kühlung
- 30 g Zitronensaft (siehe Tipp)
- 2 Sternanis
Gebratenes Gemüse und Fertigstellung
- 50 g Wasser
- 2 EL Reiswein (siehe Tipp)
- 2 EL Reisessig
- 1 ½ EL Wasser
- 1 EL Maisstärke
- 3 EL Öl
- 100 g Zwiebeln in Spalten
- 150 g Paprika rot oder gelb, in Stücken
- 150 g Paradeiser entkernt, in Spalten
- 1 Frühlingszwiebel in Scheiben (ca. 2 mm), zum Garnieren
- Sesamsamen zum Garnieren
- Jasminreis zum Servieren (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 530 kcal / 2222 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 358 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4hod.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Pappardelle al Ragù
4hod.
Salzburger Bierfleisch
6hod. 50min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Reisfleisch
2hod. 20min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.