
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Zweiglein Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch Blättchen abgezupft
- 2 Zweiglein Majoran, frisch Blättchen abgezupft
- 9 Salbeiblätter, frisch
- 500 g Putenbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- 2 Bio-Zitronen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 5 g Senf
- 6 Prisen Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser
- 30 g Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
- 400 g rote Paprika in Stücken
- 150 g Zwiebeln halbiert, in Scheiben
- 1 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 456 kcal / 1906 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 180 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bratwurst-Tomatensugo sous-vide
2hod. 25min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3hod.
Lasagne
1hod. 45min
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen (XXL)
1hod. 20min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3hod. 40min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3hod.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2hod. 30min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1hod. 40min