Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
TM6

Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce

4.0 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 4 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
  • 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
  • 2 Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
  • 9 Salbeiblätter, frisch
  • 500 g Putenbrust, ohne Haut, ohne Knochen
  • 2 Bio-Zitronen
  • 100 g natives Olivenöl extra
  • 1 Knoblauchzehe, halbiert
  • 5 g Senf
  • 6 Prisen Salz
  • 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
  • 1400 g Wasser
  • 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
  • 400 g rote Paprika, in Stücken
  • 150 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
  • 1 EL Öl zum Braten

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1906 kJ / 456 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
15 g
Tuk
29 g
Nasycený tuk
4 g
Vláknina
5 g
Sodík
180 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty