Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 2 Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
- 9 Salbeiblätter, frisch
- 500 g Putenbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- 2 Bio-Zitronen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 5 g Senf
- 6 Prisen Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- 1 EL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1906 kJ / 456 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 180 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4hod.
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3hod.
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 godz. 50 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2hod. 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Ritschert (XXL)
1h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min