Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Jakobsmuscheln, frisch, groß (ca. 500 g)
- 2 ½ EL Olivenöl, mit Zitronengeschmack
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- Eiswürfel
- 2 ½ EL Butter
- 50 g Weißwein
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Prisen Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Honig
- 3 Zweiglein Thymian, frisch, zum Garnieren
- 1 Prise Meersalzflocken, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2226 kJ / 532 kcal
- Protein
- 56.6 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1804 mg
Alternativní recepty
Artischocken sous-vide
50 min
Americano
5 Min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25h
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 godz.
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 godz.
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1 godz. 30 min
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3h