
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Jakobsmuscheln frisch, groß (ca. 500 g)
- 2 ½ EL Olivenöl mit Zitronengeschmack
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser etwas mehr zur Kühlung
- Eiswürfel
- 2 ½ EL Butter
- 50 g Weißwein
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Prisen Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Honig
- 3 Zweiglein Thymian, frisch zum Garnieren
- 1 Prise Meersalzflocken zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 532 kcal / 2226 kJ
- Protein
- 56.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 1804 mg
Alternativní recepty
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1hod. 5min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1hod.
Apfelkren
40min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Coq au vin
3hod.
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5min
Scallops & Pea Puree
20min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min