Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Jakobsmuscheln, frisch, groß (ca. 500 g)
- 2 ½ EL Olivenöl, mit Zitronengeschmack
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- Eiswürfel
- 2 ½ EL Butter
- 50 g Weißwein
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Prisen Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Honig
- 3 Zweiglein Thymian, frisch, zum Garnieren
- 1 Prise Meersalzflocken, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2226 kJ / 532 kcal
- Protein
- 56.6 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 1804 mg
Alternativní recepty
Spaghetti Carbonara
25min
Artischocken sous-vide
50 Min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 godz. 50 min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 Std. 30 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min