
Zařízení & příslušenství
Rendang curry
Příprava 15min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred1
-
red onion cut into halves½
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
coconut milk300 g
-
filtered water100 g
-
red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)500 g
-
fresh kaffir lime leaves6
-
green beans trimmed and cut into halves or thirds100 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into julienne1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne1
-
fresh baby corn (see Tips)225 g
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
tamarind paste½ tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice only1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
242.2 kcal /
1017.5 kJ
Protein
7.3 g
Tuk
12.2 g
Sacharidy
21.8 g
Vláknina
8.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Plant to Plate
120 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland