Rendang curry

Rendang curry

3.7 118 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred
    1
  • red onion cut into halves
    ½
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • garlic clove
    1
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • coconut milk
    300 g
  • filtered water
    100 g
  • red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)
    500 g
  • fresh kaffir lime leaves
    6
  • green beans trimmed and cut into halves or thirds
    100 g
  • carrot (approx. 100 g), cut into julienne
    1
  • red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne
    1
  • fresh baby corn (see Tips)
    225 g
  • tamari gluten free (see Tips)
    1 tbsp
  • tamarind paste
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • lime juice only
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7.3 g
Kalorie 1017.5 kJ / 242.2 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 8.2 g
Sacharidy 21.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...