
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di salmone fresco senza pelle e deliscato (vedere consigli)
- 20 g di sale grosso
- 200 g di cetrioli pelati e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di scalogno
- 3 rametti di aneto fresco le foglioline lavate e asciugate + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 avocado la polpa a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 214 kcal / 978 kJ
- Protein
- 17.2 g
- Tuk
- 15.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Insalata cremosa di gamberi
35min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Cozze allo zafferano
55min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1hod.
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1hod.
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Tartare al tonno e avocado
1hod. 15min
Capesante in crosta di pistacchi
30min