Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di salmone fresco, senza pelle e deliscato (vedere consigli)
- 20 g di sale grosso
- 200 g di cetrioli, pelati e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di scalogno
- 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 978 kJ / 214 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Riso basmati mango e gamberi
45min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Salmone teriyaki
50 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Marinatura per pesce alla griglia
15min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min