Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di salmone fresco, senza pelle e deliscato (vedere consigli)
- 20 g di sale grosso
- 200 g di cetrioli, pelati e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di scalogno
- 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 978 kJ / 214 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone teriyaki
50min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2 Std. 10 Min