Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di mandorle pelate
- 105 g di zucchero
- 10 g di acqua
- 80 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla
- 1 uovo
- 80 g di farina tipo 00
- 40 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 407.5 kJ / 97.4 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 4.4 mg
Alternativní recepty
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Pastiera
15 godz.
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min