Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di frutta secca mista sgusciata
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di carne trita di manzo
- 250 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 80 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 70 g di mozzarella disidratata a dadini (1-2 cm)
- 1 cucchiaio di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 Min
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1 Std. 40 Min
Tiramisù al mojito
3h
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3 Std. 30 Min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Risotto affumicato
35min