Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di frutta secca mista sgusciata
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di carne trita di manzo
- 250 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 80 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 70 g di mozzarella disidratata a dadini (1-2 cm)
- 1 cucchiaio di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trenette al pesto
45 min
Tagliolini alla zucca
1 godz. 20 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Bottoncini al pomodoro farciti
5h
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7h 30min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Calzone dolce di ricotta
1h 40min
Pitta chicculiata
4h 45min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1 godz. 30 min
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30 min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Parigina
3h 30min