
Zařízení & příslušenství
Celeriac parmigiana
Příprava 30min
Celkový 1hod. 10min
4 portions
Suroviny
Coating
-
flaxmeal (see Tips)20 g
-
filtered water100 g
-
day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces4 slices
-
garlic clove1
-
dried thyme2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac cutlets
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)2
-
vegan cheese (see Tips)160 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
356.3 kcal /
1496.4 kJ
Protein
11.3 g
Tuk
16.2 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
17.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland