
Zařízení & příslušenství
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
Příprava 30min
Celkový 1hod. 50min
4 portions
Suroviny
Marinated tofu
-
firm tofu cut into slices (approx. 1 cm)300 g
-
sesame oil2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
honey1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
Sweet and sour sauce
-
pitted prunes70 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar30 g
-
water100 g
-
Chinese five spice powder (see Tips)1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sesame oil1 tsp
Vegetables and rice
-
celery cut into thin slices150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
salt2 tsp
-
sesame oil plus extra for frying2 tsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
brown rice200 g
-
water1200 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot cut into slices250 g
-
white sugar½ tsp
-
fresh bean sprouts to serve
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
Japanese pickled ginger to serve
-
sesame seeds to serve1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
521.2 kcal /
2189.2 kJ
Protein
16.8 g
Tuk
25.2 g
Sacharidy
49.6 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sodík
2730.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Nourishing bowls
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland