
Zařízení & příslušenství
Vegetarian chilli
Příprava 10min
Celkový 35min
6 portions
Suroviny
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
carrot cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
fresh coriander stalks and leaves5 sprigs
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chillies deseeded if preferred2 - 4
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
Nutriční hodnoty na 6 portions
Kalorie
1905 kcal /
8001.2 kJ
Protein
93.8 g
Tuk
48.3 g
Sacharidy
211.7 g
Vláknina
100 g
Nasycený tuk
8.7 g
Sodík
9723.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Cooking
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland