Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di bulbi di finocchio, puliti e a pezzi (2 cm)
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 150 g di mele tipo Stark, sbucciate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di latte intero
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a listarelle
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 959.3 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 270 mg
Alternativní recepty
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Crema di carote e mandorle
40 min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min