Vellutata di finocchi, mele e speck

Vellutata di finocchi, mele e speck

4.2 223 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di cipolla rossa a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di bulbi di finocchio puliti e a pezzi (2 cm)
  • 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
  • 150 g di mele tipo Stark, sbucciate e a pezzi (2 cm)
  • 200 g di latte intero
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di speck a listarelle
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 270 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 959.3 kJ / 229.5 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 19.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...