Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rybí špízy:
- 600 gramů rybího filé (např. platýz, treska, okoun), na velké kostky (5 x 5 cm)
- 2 polévková lžíce citrónové šťávy
- sůl
- pepř černý, mletý
- 150 gramů anglické slaniny, na plátky
- 250 gramů cukety, na kolečka (1 cm)
- 12 cherry rajčat
- 100 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 600 gramů brambor, na malé kousky
Papriková omáčka:
- 300 gramů červené papriky, na kousky
- ½ svazku čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- ½ - 1 čajová lžička bylinkové soli
- 1 špetka černého pepře, mletého
- 70 gramů smetanového sýru s bylinkami
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1823 kJ / 435 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 Min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 Std.
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 Std.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 Min
Salát detox
10 Min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 Min
Restované hovězí s caponatou
45 Min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1 Std. 10 Min
Krůtí prsa s rýží
1 godz. 5 min
Vepřové v mrkvi
2h