Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
TM5 TM6

Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Rybí špízy:

  • 600 gramů rybího filé (např. platýz, treska, okoun), na velké kostky (5 x 5 cm)
  • 2 polévková lžíce citrónové šťávy
  • sůl
  • pepř černý, mletý
  • 150 gramů anglické slaniny, na plátky
  • 250 gramů cukety, na kolečka (1 cm)
  • 12 cherry rajčat
  • 100 gramů cibule, napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu
  • 600 gramů brambor, na malé kousky

Papriková omáčka:

  • 300 gramů červené papriky, na kousky
  • ½ svazku čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
  • ½ - 1 čajová lžička bylinkové soli
  • 1 špetka černého pepře, mletého
  • 70 gramů smetanového sýru s bylinkami

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1823 kJ / 435 kcal
Protein
43 g
Sacharidy
31 g
Tuk
15 g
Vláknina
7.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty