Kompatibilní verze
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Legumes assados
- 800 g batata-doce cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g cebola roxa cortada em rodelas (5 mm aprox.)
- 2 c. sopa de azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
Salada
- 1400 g água
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- 200 g freekeh rachado
- 150 g lentilhas verdes
- 40 g azeite
- 1 c. sopa de melaço de romã
- 1 toranja descascada em gomos
- 100 g rúcula
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço
- 1 tira de casca de limão em conserva cortada em tiras finas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- Vinagre de vinho tinto q.b. p/ temperar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1340 kJ / 319 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1h 15min
Arroz integral vegetariano
40 λεπτ.
Massa com abóbora e couve kale
45min
Tártaro de legumes e algas
Žádné hodnocení
Esparguete de batata-doce com pesto de ervas
40 λεπτ.
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6 godz.
Pilaf de sementes e beterraba
30 Min
Salada de quinoa e legumes
45min
Tofu mexido
25 Min
Salada de quinoa, couve, cenoura e feijão de soja
25 Min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 Min
Arroz integral com espinafres
1h 10min