Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de zanahoria en rodajas finas
- 300 g de tomates maduros, en dados (1 cm)
- 300 g de calabacín con piel, en dados (1 cm)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 caballa fresca limpia en filetes (aprox. 400 g), salpimentados
- 50 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 5724 kJ / 1368 kcal
- Protein
- 85.5 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 100 g
- Vláknina
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caballa con pisto de calabacín
30 min
Merluza a la gallega
40 Min
Salmón à la nage
30 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Marmitako de caballa
50min
Caldeirada de peixe
40 Min
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15min
Guiso de sepia con patatas
1h
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Guiso de pulpo
45 min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Guiso de pez espada con patatas.
35min