Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1951 kJ / 466 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 259.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao en salsa verde
30 min
Crema fría de bacalao
3u. 10min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Risotto de algas con navajas
1h 10 min
Menú: Garbanzos con chorizo. Contramuslo de pollo al ajillo con cherrys y guisantes. Flan de chocolate
1h 10 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Pez espada con anacardos
45 min
Arroz con gratinado de frutos secos
1 Std.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 Std.
Judías blancas a la toscana
35 min