Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1951 kJ / 466 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 259.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 Std.
Salmón à la nage
30min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 Min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 Std. 30 Min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Macarrones con carne picada y queso manchego
45min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25 Min
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 Std.
Lasaña de sepia
1 Std. 30 Min
Salmón en piriñaca
35min