![Bacalao mechado con chorizo y alubias Bacalao mechado con chorizo y alubias](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CAC9BBE3-DA8F-4C82-ABC3-10EE849108A7/Derivates/e79b0c52-e21d-4c7c-8a7e-ffbcae3d0bee.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1951 kJ / 466 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 259.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 Min
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11h
Lentejas con cerdo al garam masala
2ч. 45 мин.
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Lasaña de sepia
1 Std. 30 Min
Pastel de judías rojas y verduras con arroz al cava
1 Std. 15 Min
Pez espada con anacardos
45 Min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Rollitos de lenguado y gambas
45 Min
Cordero al vino tinto
45 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Salmón en piriñaca
35 min