Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di strutto
- 50 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 15 g di miele
- 1 punta di coltello di ammoniaca per dolci
Ripieno
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semolino
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 fialetta di aroma all'arancia
- 100 g di scorza di arancia candita
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1225.2 kJ / 292.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Migliaccio
1h 30min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Roccocò
2 Std.
Pastiera
15 godz.
Torta Babà napoletana
8 Std.
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Torta caprese
1 Std. 25 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.