Dip de huevas de pescado (Taramasalata)

Dip de huevas de pescado (Taramasalata)

3.5 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
8 raciones

Suroviny

  • 150 g de pan duro (sin corteza y en trozos de 3 cm)
  • 200 g de agua
  • 20 g de cebolla
  • 50 g de huevas de salmón
  • 20 g zumo de limón
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 3 g
Kalorie 387 kJ / 92 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...