Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio a metà
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino rosso piccante a pezzi
- 150 g di carciofi a fettine sottili, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 50 g di vino bianco
- 50 g di brodo vegetale
- 160 g di piselli freschi
- 150 g di funghi freschi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 250 g di pomodori pelati a pezzi
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati e scolati
- 20 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta secca corta tipo rigatoni
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato, a tocchetti
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 68.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 menit
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 menit
Spaghettini ai peperoni
50 menit
Spaghetti al tonno
40 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1j 25 menit
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Trofie pesto e champignon
30 min