Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cavatelli
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 125 - 130 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo pomodorini
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- caciocavallo in scaglie, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Penne all'arrabbiata
20min
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Lagane e ceci
1h
Vermicelli di scammaro
30 min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Cavatelli
1h 30min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min