Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di prosciutto crudo a pezzi
- 120 g di mortadella a pezzi
- 150 g di carne trita di manzo scelta
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1000 g di acqua
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Sugo
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di acqua
- 3 - 4 foglie di basilico fresco
- 250 g di mozzarella, ben scolata e a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 λεπτ.
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 λεπτ.
Pasta patate e speck
40 λεπτ.
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 λεπτ.
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1h 40min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Pasta al forno veloce
45min