澤煮蔬菜鍋

澤煮蔬菜鍋

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

  • 昆布 切塊(約2公分)
    5 克
  • 120 克
  • 芋頭 去皮,切塊(約4公分)
    150 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    30 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)
    100 克
  • 高湯
    500 克
  • 清酒
    40 克
  • ½ 茶匙
  • 日式醬油
    ½ 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 豆包 切條(約1公分)
    50 克
  • 新鮮山藥 去皮,切條(約1公分)
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14 g
Kalorie 1135 kJ / 275 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...