Zařízení & příslušenství
澤煮蔬菜鍋
Příprava 25min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
昆布 切塊(約2公分)5 克
-
水120 克
-
芋頭 去皮,切塊(約4公分)150 克
-
牛蒡 去皮,切絲30 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)100 克
-
高湯500 克
-
清酒40 克
-
鹽½ 茶匙
-
日式醬油½ 大匙
-
味醂2 大匙
-
豆包 切條(約1公分)50 克
-
新鮮山藥 去皮,切條(約1公分)150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14 g
Kalorie
1135 kJ /
275 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季小鍋料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan