廣島美酒鍋

廣島美酒鍋

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭 切片
    5 克
  • 洋蔥 切片
    80 克
  • 1 大匙
  • 清酒
    150 克
  • 高湯
    250 克
  • 大蔥 切斜片(約2公分)
    10 克
  • 大白菜 切塊(約4公分)
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮香菇 切片(約0.5公分)
    100 克
  • 鴻喜菇
    80 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • 豬肉片
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.5 g
Kalorie 1017.5 kJ / 243.5 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...