Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 高湯
- 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
- 150 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
- 150 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- 2 大匙 海帶芽
- 300 克 新鮮去骨鮭魚片 ,切塊(約3公分)
- 1 大匙 清酒
- 10 克 奶油 ,切塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 913.8 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.2 g