Zařízení & příslušenství
Pea and garden mint fritters
Příprava 25min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.9 g
Kalorie
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
6.6 g
Sacharidy
14.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lentil moussaka
3hod. 30min.
Sweet potato lasagne
1hod. 20min.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min.
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min.
Zucchini tortillas with falafel
25hod. 30min.
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min.
Breakfast sausages
1hod. 5min.
Red lentil cauliflower dahl
35min.
Lentil bolognese
30min.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1hod. 20min.
Falafel with beetroot hommus
20min.