Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di porro a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio di sesamo
- 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm circa)
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 120 g di chicchi di miglio
- olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di quinoa
35min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Minestra di miglio e filetti di gallinella
40min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 Min
Minestra di orzo e piselli secchi
1h
Minestra di cereali e verdure invernali
50 Min