
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos (1x1 cm aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 700 g água
- 300 g quinoa preta
- 35 g azeite mais q.b. p/ temperar
- 2 dentes de alho
- 300 g couve-de-bruxelas
-
50
g arandos
nebo 50 g passas de uva - 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 15 g mostarda
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 327 kcal / 1365 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz de couve-flor com tofu
8hod.
Salada de quinoa, grão e caju
30min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Tabule com bulgur
30min
One pot de quinoa
40min
Guisado de grão com rama de beterraba
30min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2hod. 40min
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Salada de espargos e lentilhas
1hod.
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
One pot de lentilhas e espinafres
1hod.
Caril de legumes com bulgur
55min