Kompatibilní verze
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g couve kale baby s/ talos, cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 300 g pepino cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 45 g miolo de noz
- 25 g sementes de sésamo
- 50 g sementes de romã
- 30 g bagas de goji
- 60 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 60 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 40 g pasta de sésamo (tahini)
- 15 g mel
- 40 g óleo de noz
- 1240 g água
- 1 c. chá de sal
-
½
c. chá de pimenta branca
nebo ½ c. chá de pimenta preta - 250 g quinoa
- 4 ovos
- 240 g feijão-branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 475.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1u.
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Salada de massa de verão
30min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30min
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50min
Quiche de beterraba e brócolos
40min
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40min
Salada de quinoa colorida
50min
Salada fria de quinoa e pepino
30min
Salada de quinoa com feijão-preto
20min