Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g pinhão cru
- 200 g pepino cortado em pedaços
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 50 g azeite
- 40 g passas de uva
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 200 g bulgur
- 1000 g água
- 500 g abóbora-manteiga cortada em cubos (2 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 622.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 Min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 Min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1 godz. 5 min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 Min
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
50min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30min
Massa com curgete e espargos verdes
45 Min
Caril de legumes com bulgur
55min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min