Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g pinhão cru
- 200 g pepino cortado em pedaços
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 50 g azeite
- 40 g passas de uva
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 200 g bulgur
- 1000 g água
- 500 g abóbora-manteiga cortada em cubos (2 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 622.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estufado de lentilhas com legumes
1 Std. 45 Min
Salada de quinoa e grão com molho de mostarda
30min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 godz. 20 min
Cevada com ratatouille
40min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1 Std. 5 Min
Sopa de thenthuk
1h
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Salada de beterraba com halloumi
15min
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min