Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 50 g vinagre
- 4 ovos
- 25 g poejo
- 1 dente de alho
- 450 g tomate em pedaços
- 50 g azeite
- 5 g concentrado de tomate
- 500 g posta de perca
- 300 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2434 kJ / 582 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Poke de atum
30 Min
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40 Min
Batata-doce recheada, maionese de banana e salada de couve
50 Min
Sopa de alho-francês e cheddar gratinado
50 Min
Lombinhos de porco com frutos silvestres
11 Std.
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Ovos escoceses com salada de aipo e cenoura
50 Min
Salada de pera e bacon com molho de mostarda
20min
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1 Std.
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Pato confitado
20h
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 Min