Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di bottarga secca grattugiata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di riciclo
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di asparagi
45min
Porri in crema delicata
35min