Vellutata di porri e bottarga di muggine

Vellutata di porri e bottarga di muggine

4.7 91 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di porri a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di bottarga secca grattugiata
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4.3 g
Kalorie 799 kJ / 191 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...