Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 20 g di salsa di soia
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1h 30min
Torta salata di bietole
1h
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Frittata senza uova
1ωρ. 50 λεπτ.
Tortino di lenticchie
50 Min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20 phút
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20 phút
Sformato di fagioli dell'occhio
50 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1ωρ. 50 λεπτ.
Quiche salata ai carciofi
1h 20 phút
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min