
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- 20 g di salsa di soia
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 253 kcal / 1058 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata salata di verdure (vegan)
1hod. 5min
Tortino di lenticchie
50min
Pasta brisée (vegan)
45min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1hod. 30min
Torta salata con verdure di stagione
1hod. 25min
Svizzere vegan
1hod.
Crêpes ai carciofi (vegan)
1hod. 30min
Strudel verza e porri (vegan)
2hod.
Torta salata ai porri e cumino nero
1hod. 20min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Crostata di zucchine (vegan)
1hod. 50min
Torta salata di zucca e spinaci
1hod. 50min