Crostata di carciofi e olive (vegan)

Crostata di carciofi e olive (vegan)

4.2 34 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
8 fette

Suroviny

Brisée
  • 200 g farina tipo 0
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di cuori di carciofo a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
  • 20 g di salsa di soia
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 20 g di olive taggiasche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 5.9 g
Kalorie 1058 kJ / 253 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 23.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...