Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 20 g di salsa di soia
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di zucchine (vegan)
1 godz. 50 min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Torta salata con verdure di stagione
1 godz. 25 min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40 min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Zuccottini di melanzane
45 Min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Torta di asparagi
1 godz. 10 min
Strudel di verdure
2 Std.
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40 min