
Kompatibilní verze
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 600 g di rognone di vitello a toccheti (1 cm)
- 150 g di sedano rapa pelato e a cubetti
- 80 g di polpa di granchio
- ½ cucchiaio di senape in grani grossi
- ½ cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaio di Quark (formaggio cremoso)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vinaigrette
- 4 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 5 g di aceto di riso
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 5 g di olio di oliva
- 4 tuorli
- 300 g di acqua
- 20 g di burro
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 382 kcal / 1586 kJ
- Protein
- 23.8 g
- Tuk
- 30.8 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis di prugne
1hod. 15min
Pollo al curry con riso basmati
1hod.
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Stracotto di manzo ai carciofi
3hod. 25min
Pollo in salsa adobo con purè di platano
1hod. 20min
Galette des rois alle mele caramellate
3hod.
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1hod.
Trionfo rosso agli aromi
1hod.
Sundal di ceci
6hod. 45min
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Pollo in fricassea
50min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5hod.