Kompatibilní verze
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 600 g di rognone di vitello a toccheti (1 cm)
- 150 g di sedano rapa, pelato e a cubetti
- 80 g di polpa di granchio
- ½ cucchiaio di senape in grani grossi
- ½ cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaio di Quark (formaggio cremoso)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vinaigrette
- 4 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 5 g di aceto di riso
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 5 g di olio di oliva
- 4 tuorli
- 300 g di acqua
- 20 g di burro
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1586 kJ / 382 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 30.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dado di pesce
1 Std. 40 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 Min
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Faraona delle feste con arance e castagne
2hod. 30min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 godz.
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Cacciucco
1h 20min