Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g Saiblingsfilets, ohne Haut, entgrätet, in Stücken (ca. 2 cm)
nebo 250 g Lachsforellenfilets, ohne Haut, entgrätet, in Stücken (ca. 2 cm) - 300 g Wasser
- 2 Fleischparadeiser, groß (ca. 300 g), kreuzweise am Stielansatz eingeschnitten
- 3 Bio-Limetten
- 2 Schalotten, halbiert (ca. 40 g)
- ¼ - ½ frische Chili, nach Geschmack und Schärfe
- 2 EL gemischte, frische Kräuter, Blättchen abgezupft (siehe Tipp)
- 10 g Olivenöl, etwas mehr für den Rucola
- 1 ½ TL Meersalz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 140 g Frischkäse
- 40 g Naturjoghurt
- 50 g Schlagobers
- 4 EL Pinienkerne, zum Dekorieren
- Rucola, zum Anrichten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
20min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5h 50min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lachs-Tatar
5min
Gazpacho Andalusia
40 min