Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 40 g di mandorle con la pelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di timo secco
- 80 g di guanciale a striscioline
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 216 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Vellutata di carote
35 Min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Crema di finocchi
35 Min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Vellutata di piselli
20 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min