Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 100 g di Provolone, a pezzi (3 cm)
- 50 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- 70 g di farina
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa di pomodori
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 500 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Spinaci
- 300 g di acqua
- 450 g di spinaci freschi
- 2 cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 400 g di mozzarella, a pezzi
- 300 g di ricotta
- 300 g di pasta secca tipo lasagne (12-14 fogli)
- 1 mazzetto di basilico fresco le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno vegetariana
40 Min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1 Std. 30 Min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 Min
Lasagne al nasello e spinaci
1 Std. 30 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 Std.