Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic bulb, large
- 2 Tbsp olive oil
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g shallots, halved
- 300 g pearled spelt, washed
- 150 g white wine
-
500
g vegetable stock
nebo 500 g chicken stock - 150 g single cream
- 2 lemons, finely grated zest and 40 g juice
- 2 Tbsp fresh chives, finely sliced
- fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishing
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810 kJ / 432 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Mushroom Risotto
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Portuguese Leeks
45 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h