Zařízení & příslušenství
綜合蔬菜通心粉湯
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油20 - 25 克
-
綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、蒜苗),切塊(2 公分)100 - 150 克
-
綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜),切塊(2 公分)350 - 400 克
-
50 克 冷凍豌豆冷凍綜合蔬菜 (volitelně)50 克
-
水700 - 800 克
-
1 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)蔬菜高湯醬1 茶匙
-
½ - 1 大匙 醬油鹽½ - 1 茶匙
-
乾通心粉 (湯用)60 - 80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan