Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 克 橄欖油
- 100 - 150 克 綜合香料蔬菜 (爆香用) (如:洋蔥、紅蔥頭、蒜苗),切塊(2 公分)
- 350 - 400 克 綜合蔬菜 (如:櫛瓜、紅蘿蔔、南瓜),切塊(2 公分)
-
50
克 冷凍綜合蔬菜 (volitelně)
nebo 50 克 冷凍豌豆 (volitelně) - 700 - 800 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高湯醬
nebo 1 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) -
½ - 1
茶匙 鹽
nebo ½ - 1 大匙 醬油 - 60 - 80 克 乾通心粉 (湯用)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g