
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
- 200 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
- 40 g masła
- 700 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 liść laurowy, suszony
- 2 - 3 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście drobno pokrojonej
-
½ - 1
łyżeczka tymianku, suszonego
nebo 2 - 3 gałązki tymianku, świeżego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 287.6 kcal / 1203.3 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 541.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wiejska zapiekanka z purée z brukwi
2 godz. 20 min
Szafranowe risotto z pianką cukiniową i pudrem z boczku
5 godz. 15 min
Małże z pikantnym sosem
1 godz.
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 min
Suflety z sera koziego z sosem jogurtowym i porem
45 min
Ragout z jagnięciny
1 godz. 10 min
Salsa balsamiczna z burakiem
1 godz. 20 min
Szybkie ragoût z jagnięciny
50 min
Sos berneński
15 min
Greckie klopsiki z jagnięciny (Keftethes)
25 min
Zapiekanka pasterska (shepherd's pie)
2 godz. 35 min
Sos holenderski
15 min