Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vejce
- 150 gramů knäckebrotu, na kousky
- 120 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů vyloupaných nesolených pistácií
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 1 svazek čerstvé bazalky, jen lístky
- 1 svazek čerstvého kopru, jen lístky
- 1 svazek čerstvé pažitky (část nechte na ozdobu)
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 špetka mletého kajenského pepře
- 400 gramů čerstvého sýru
- 200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 5 - 6 cherry rajčat, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1899 kJ / 453 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z lilku
45 Min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30 min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Mandlovo-vanilkový dort
2 Std.
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 Std. 30 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10 min
Krevetové lupínky
Brak ocen
Sezamové pesto
10 min
Šnečci s kysaným zelím
1 Std. 45 Min
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20 Min