Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vejce
- 150 gramů knäckebrotu, na kousky
- 120 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
-
50
gramů vyloupaných nesolených pistácií
nebo 50 gramů vlašských ořechů - 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 1 svazek čerstvé bazalky, jen lístky
- 1 svazek čerstvého kopru, jen lístky
- 1 svazek čerstvé pažitky (část nechte na ozdobu)
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 špetka mletého kajenského pepře
- 400 gramů čerstvého sýru
- 200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 5 - 6 cherry rajčat, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1899 kJ / 453 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Čokoládový quinoa dort s polevou z arašídového másla
2 godz. 10 min
Mandlové RAW brownies
2 godz. 5 min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Mrkvové RAW špagety s avokádovým pestem
15 Min
Velikonoční bezé koláč
2h
Sýrová pomazánka Almogrote
1 Std.
Ledová káva s whisky creamem
15 Min
Arašídová polévka
40 Min