Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2103 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Pappardelle al Ragù
4 Std.
Coq au vin
3 Std.
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.