
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g Zwiebeln in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 502 kcal / 2103 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2hod.
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1hod. 5min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5hod. 15min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1hod.
Coq au vin
3hod.
Pappardelle al Ragù
4hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Paprikahendl
1hod.
Boef Stroganoff
50min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min