Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2h 15min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Mediterranean vegetable bake
50min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min