Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Leek quiche
1h 20 phút
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Mediterranean carrot fritters
1h
Savoury tofu quiche
1h 30min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Vegetable lasagne
1h 35min
Butternut mac and cheese
45min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min