Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Leek quiche
1h 20min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Filo spinach slice
55min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min