Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů mletého drůbežího masa
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
- voda na namočení
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička hořčice
- 1 ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- 1 čajová lžička kari
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Huspenina
2 godz. 25 min
Chlupaté knedlíky
1 Std. 5 Min
Český chléb z žitného kvásku
15 Std. 30 Min
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min
Chléb
1 Std. 40 Min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6 Std. 20 Min
Telecí party klobásky
1 Std. 10 Min
Klasický bratwurst
3 godz. 30 min
Sýrové suflé
50 Min
Směs koření harissa
5 min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50h 30min