Zařízení & příslušenství
Drůbeží klobása
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
300 gramů mletého drůbežího masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
voda na namočení
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 ½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
1 čajová lžička kari
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
4 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min.
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1hod. 30min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Bezvaječné těstoviny
1hod. 35min.
Hrášek do polévky
1hod.
Závitky NEM
1hod. 5min.
Lyonský salám
12hod.
Bramborové knedlíky
50min.