
Zařízení & příslušenství
Drůbeží klobása
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
300 gramů mletého drůbežího masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
voda na namočení
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 ½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
1 čajová lžička kari
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
286 kcal /
1197 kJ
Protein
4 g
Tuk
31 g
Sacharidy
0 g
Vláknina
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Mandlové pyré
2hod. 15min
Karamelový krém
2hod. 35min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Sambal Oelek
15min
Klasický bratwurst
3hod. 30min
Karibská kořenicí směs jerk
5min
Směs divokého koření
10min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Zelené polévkové koření
5min
Celozrnný pita chléb
Žádné hodnocení
Karpatka
4hod. 30min