Zvěřinové klobásy s pistáciemi

Zvěřinové klobásy s pistáciemi

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů

Suroviny

  • 300 gramů mletého masa ze zvěřiny (viz Tip)
  • 200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
  • 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
  • 130 gramů ledových kostek
  • ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
  • 1 čajová lžička koření na zvěřinu
  • 30 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
  • 30 gramů sušených třešní
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
  • ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 500 gramů vody

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 12 g
Kalorie 1640 kJ / 392 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...