Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů mletého masa ze zvěřiny (viz Tip)
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- 1 čajová lžička koření na zvěřinu
- 30 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
- 30 gramů sušených třešní
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Zabijačková černá polévka
35 Min
Koření na pizzu
5min
Tvarůžkové kuličky
25 Min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Pane alla birra (Pivní chléb)
4h
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Hruškový sen
5min
Huspenina
2u. 25min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Dršťková polévka
1 Std.
Pivní chléb
3h 40min