
Zařízení & příslušenství
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
Příprava 30min
Celkový 3hod. 30min
6 kusů
Suroviny
-
mletého masa ze zvěřiny (viz Tip)300 gramů
-
slaniny mleté (viz Tip)200 gramů
-
vepřové střívko (1,5 m dlouhé)1
-
ledových kostek130 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva½ čajové lžičky
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
hořčice1 vrchovatá čajová lžička
-
koření na zvěřinu1 čajová lžička
-
pistáciových oříšků, neslaných, loupaných30 gramů
-
sušených třešní30 gramů
-
sladké červené papriky1 čajová lžička
-
mletého muškátového oříšku½ čajové lžičky
-
granulovaného česneku¾ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¾ čajové lžičky
-
vody500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
392 kcal /
1640 kJ
Protein
12 g
Tuk
37 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
0.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí klobásy a salámy
10 recept
Česká republika
Česká republika