Zařízení & příslušenství
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
300 gramů mletého masa ze zvěřiny (viz Tip)
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
1 čajová lžička koření na zvěřinu
-
30 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
30 gramů sušených třešní
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
12 g
Kalorie
1640 kJ /
392 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lyonský salám
12hod.
Hrášek do polévky
1hod.
Šunkové rolky s rukolou
30min.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Směs koření harissa
5min.
Směs divokého koření
10min.
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1hod. 15min.
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min.
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9hod. 15min.
Zabijačková černá polévka
35min.
Treska v pivním těstíčku
30min.