Zařízení & příslušenství
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
6 kusů
Suroviny
-
300 gramů mletého masa ze zvěřiny (viz Tip)
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
1 čajová lžička koření na zvěřinu
-
30 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
30 gramů sušených třešní
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
12 g
Kalorie
1640 kJ /
392 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min.
Huspenina
2hod. 25min.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Drůbeží klobása
3hod. 30min.
Špenátová roláda s uzeným lososem
50min.
Máslo s čerstvou pažitkou
1hod. 15min.
Bramborový salát s vejci a majonézou
1hod. 30min.
Simnel dort s 11 apoštoly
3hod.
Žampióny plněné kysaným zelím
40min.
Glazovaná karotka s medem
1hod. 20min.
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5hod. 20min.
Škvarkoví šneci se zelím
1hod. 5min.